• Ipari és lakossági épületek villany és klímaszerelése, sem az áram, sem az áraink nem rázzák meg!
  • info@milliamper.hu
  • 06(20)295-9113
  • 06(30)231-2358
  • Árajánlat kérés

Referenciák

Ipari és lakossági épületek villany és klímaszerelése:
 06(20)295-9113   06(30)231-2358

Megbízóink visszajelzései
Tamás

Rekord időn belül megoldották lakásunk villanyszerelési munkálatait, igazi profik, mindenben lehet rájuk számítani, nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, rendkívül segítőkész és rugalmas élményben volt részünk.

István

Tiborék munkájával maximálisan elégedett vagyok, egy vezeték és hálózat korszerűsítés projektben kértem a segítségüket. A kivitelezés gyorsan és profi módon történt, folyamatosan rendelkezésre álltak, segítettek, köszönjük a munkát.

Katalin

Köszönjünk a gyors és precíz munkát a villanyszerelési problémánkra, minden megoldás nagyon jól működött, szakmailag nagyon felkészült csapat, rugalmasak, az esetlegesen felmerülő külön kérésekre azonnal reagáltak.

László

Lakásfelújításaink során villanszerelés területen mindig biztos pont számunkra a MILLIAMPER csapata, szakszerű tervezés, gondos és precíz munkavégzés, magas szintű szaktudás jellemző rájuk, nyugodt szívvel ajánlom őket!

Tímea

Megbízható, jól felkészült, rugalmas, segítőkész és rátermett csapat, végig szem előtt tartották az elvárásainkat, már az első találkozáskor pozitív benyomást keltettek, mindenben segített nekünk, köszönjük a munkát.